Eğriçayır, Türkiye'nin Mersin ilinin Toros Dağları'nda, 2500 metre rakımlı Eğriçayır Yaylası'nda organik bal ve arı ürünleri üreten köklü bir markadır.
300 yıllık arıcılık geleneğine sahip Çay Ailesi'nin bilgi ve deneyimiyle kurulan marka, 2009 yılında organik sertifikalarını alarak üretim yapmaya başlamıştır. Aynı yıl Fransa'da düzenlenen bir yarışmada Altın Madalya kazanmış, 2011 yılında ise Slovenya'da "Dünyanın En İyi 2. Balı" seçilmiştir.
www.egricayir.com
300 yıllık arıcılık geleneğine sahip Çay Ailesi'nin bilgi ve deneyimiyle kurulan marka, 2009 yılında organik sertifikalarını alarak üretim yapmaya başlamıştır. Aynı yıl Fransa'da düzenlenen bir yarışmada Altın Madalya kazanmış, 2011 yılında ise Slovenya'da "Dünyanın En İyi 2. Balı" seçilmiştir.
Ürünler ve Özellikleri
Eğriçayır, tamamen organik ve katkısız ürünler sunmaktadır. Ürün yelpazesinde polifloralı (çok çiçekli) bal, çam balı, petekli bal, çiçek balı, kestane balı gibi bal çeşitlerinin yanı sıra propolis, polen, arı sütü ve çeşitli gıda takviyeleri bulunmaktadır . Öne çıkan ürünlerinden bazıları:- Organik Polifloralı (Çok Çiçekli) Bal TA16+ 850g
- Ham Çiçek Balı TA10+ 3 x 850g
- Organik Propolis Damla Su Bazlı 20ml
- Apiksir 6 Bileşenli Arıcı İksiri (Zerdeçal, Zencefil, Propolis, Bal, Tarçın, Karabiber)
Kurumsal Bilgiler ve İletişim
Eğriçayır, organik üretim sertifikalarına sahip olup, ürünlerinin kalitesini çeşitli uluslararası ödüllerle kanıtlamıştır. Müşteri memnuniyetine önem veren firma, ürünlerini Türkiye'nin her noktasına ulaştırmayı hedeflemektedir.
Organik Bal ve Arı Ürünleri | Eğriçayır
Organik gerçek bal çeşitlerimiz, çam balı, petekli bal, çiçek balı, kestane balı ile propolis, polen, arı sütü ürünlerimizin tamamı organik ve katkısızdır.