Teyvaş Catering – Şahinler Holding Kuruluşudur

SiteOwner

CMS Uzmanı
Yönetici
Teyvaş Catering, 1989 yılında kurulmuş olup, Şahinler Holding bünyesinde faaliyet gösteren köklü bir toplu yemek üretimi ve satışı firmasıdır. İş merkezleri, fabrikalar, eğitim ve sağlık kurumları gibi çeşitli kuruluşlara hizmet sunmaktadır. Günlük 22.000 öğün yemek üretim kapasitesiyle İzmir'den Edirne'ye, İstanbul'dan Tekirdağ, Çorlu ve Çerkezköy'e kadar geniş bir coğrafyada hizmet vermektedir.

Müşteri memnuniyeti, hijyen ve kaliteyi temel ilkeleri olarak benimseyen Teyvaş, ISO 9001 ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerine sahiptir. Yerinde üretim ve taşıma yemek hizmetleri sunarak, işletmelerin yemek ihtiyaçlarına esnek çözümler sağlamaktadır.

Şahinler Holding'in bir kuruluşu olan Teyvaş, holdingin kurum kültürü doğrultusunda hizmet vermekte ve gıda sektöründe yenilikçi yatırımlar yapmaktadır. Ayrıca, CookZone Cafe & Bistro ve Leafy Healthy gibi markalarıyla perakende sektöründe de faaliyet göstermektedir.

Teyvaş'ın İstanbul Bölge Müdürlüğü, Cumhuriyet Mahallesi Uysal 1 Sokak No: 2/17 Büyükçekmece, İstanbul adresinde bulunmaktadır. Detaylı bilgi ve iletişim için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz:

Teyvaş Catering – Şahinler Holding Kuruluşudur

Son düzenleme:
Kaliteli backlinkler, başka bir web sitesinden sizin web sitenize yönlendiren bağlantılardır. Bu tür bağlantılar, arama motorları tarafından güvenilir ve değerli olarak kabul edilen sitelerden geldiğinde, sitenizin otoritesini artırır ve arama motoru sıralamalarınızı yükseltir.

Aktif Ziyaretçiler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Forum İstatistikleri

Konular
909
Kullanıcılar
24
Son üye
Toptanjo
Geri