MassCars ile anında ikinci el araç değerleme hizmetinden faydalanın veya satılık araçlarımızı inceleeyip sizin için en uygun olan aracı kolayca bulun.
MassCars.com.tr, 2019 yılında kurulmuş ve Türkiye'de ikinci el araç alım-satım süreçlerini dijitalleştirerek daha şeffaf, güvenilir ve hızlı hale getirmeyi amaçlayan bir platformdur2. MASS GALERİCİLİK TAŞIT ALIM VE SATIM LİMİTED ŞİRKETİ’ne ait olan bu marka, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere hizmet sunar.
masscars.com.tr
MassCars.com.tr, 2019 yılında kurulmuş ve Türkiye'de ikinci el araç alım-satım süreçlerini dijitalleştirerek daha şeffaf, güvenilir ve hızlı hale getirmeyi amaçlayan bir platformdur2. MASS GALERİCİLİK TAŞIT ALIM VE SATIM LİMİTED ŞİRKETİ’ne ait olan bu marka, hem bireysel hem de kurumsal müşterilere hizmet sunar.
Öne Çıkan Özellikleri:
- Anında araç değerleme: Gelişmiş algoritmalar ve güncel piyasa verileriyle aracınızın değerini dakikalar içinde öğrenebilirsiniz3.
- Şeffaf fiyatlandırma: Her adımda açık ve anlaşılır fiyat politikası sunar.
- Uzman destek: Satış sürecinde size özel bir temsilci atanır ve tüm işlemler boyunca rehberlik sağlar.
- Güvenli alım-satım: Tüm süreçler kullanıcı dostu ve güvenli bir şekilde yürütülür.

MassCars – İkinci el araç değerleme
MassCars ile anında ikinci el araç değerleme hizmetinden faydalanın veya satılık araçlarımızı inceleeyip sizin için en uygun olan aracı kolayca bulun.