Avrasya Kurumsal, 1990'lı yılların başında İstanbul Bahçelievler'de 3000 m² kapalı alana sahip kendi tesisinde kurulmuş, köklü bir catering ve toplu yemek hizmetleri sunan firmadır. Kuruluşundan bu yana hijyen ve kaliteye büyük önem vererek, ISO 22000, ISO 9001, OHSAS 18001 ve ISO 14001 gibi kalite sertifikalarına sahip olmuştur.
Hizmetleri:
Avrasya Kurumsal: Catering, Tabldot ve Toplu Yemek Firması
Hizmetleri:
- Taşıma Yemek Hizmeti: Üretim alanı olmayan işletmelere, hijyenik koşullarda hazırlanan yemekleri özel tasarlanmış araç filosuyla sıcak ve taze olarak ulaştırmaktadır.
- Yerinde Üretim Hizmeti: İş yerlerinin kendi mutfaklarında, profesyonel ekipleriyle Türk mutfağının lezzetli yemeklerini butik üretim anlayışıyla sunmaktadır.
- Toplu Yemek Üretimi: Fabrikalar, okullar, hastaneler ve diğer büyük kurumlar için günlük ideal kalori ihtiyacına göre hazırlanmış uygun fiyatlı tabldot yemek hizmeti sağlamaktadır.
- Kumanya ve Paket Yemek: Özellikle kır gezileri, yarı zamanlı ve vardiyalı çalışan personel için pratik ve lezzetli kumanya ve paket yemek çözümleri sunmaktadır.
- Mutluluk: Yemek, herkesin ortak keyfidir. Avrasya Kurumsal, lezzetli ve sağlıklı yemeklerle çalışanların mutluluğunu hedeflemektedir.
- İş Birliği: Farklı sektörleri bir araya getirerek toplu satın alma platformları oluşturur ve bu sayede maliyet avantajı sağlar.
- Kalite: Yemek hizmetlerinde kaliteyi bir lüks değil, standart olarak benimser.
- Telefon: 0212 489 12 28
- Adres: İstanbul, Türkiye
Avrasya Kurumsal: Catering, Tabldot ve Toplu Yemek Firması
Son düzenleme: