Neler yeni
Web Site Tanıtımı Topluluğu

Türkiye'nin En Aktif Web Site Tanıtımı Dijital Platformuna Hoşgeldiniz.

DESA | Deri Mont, Deri Ceket, Çanta ve Ayakkabı Modelleri

SiteOwner

CMS Uzmanı
Yönetici
DESA, 1972 yılında Türkiye'de kurulan köklü bir deri ve deri mamulleri markasıdır. Kurucusu Melih Çelet olan şirket, ilk mağazasını 1973’te Erenköy’de açtı ve zamanla hem yurt içinde hem de uluslararası alanda tanınan bir marka haline geldi.

Ne üretiyorlar? DESA; ayakkabı, çanta, mont, cüzdan gibi deri ürünler üretir. İstanbul ve Düzce’deki fabrikalarında üretim yaparken, Çorlu’daki 20.000 m²’lik tabakhanesiyle kendi derisini işleyerek dikey entegrasyon modelini benimsemiştir.

Uluslararası İşbirlikleri DESA, Prada, Miu Miu, Furla, Chanel ve Emporio Armani gibi lüks markalara üretim desteği sağlıyor. Ayrıca Samsonite ile 2007 yılında ortak girişim kurarak Türkiye’deki varlığını güçlendirdi.

Mağaza Ağı ve Online Satış Türkiye genelinde 100'ün üzerinde mağazası bulunan DESA, ürünlerini resmî web sitesi üzerinden de satışa sunuyor. Ayrıca Avrupa'nın önde gelen moda platformlarından Zalando’da da ürünleri yer alıyor.

Yeni Yatırımlar 2022’de İtalya’da Ar-Ge ve üretim tesisi kurarak Avrupa pazarındaki varlığını artırmayı hedefledi. Bu tesis, Arezzo ilindeki Poppi’de yer alıyor ve 2023 itibarıyla faaliyete geçmesi planlandı.

Trend Paylaşımlar

Aktif Ziyaretçiler

Geri