Tekirdağ ili ve belediyenin tanıtımı, kültürel etkinlikler, kurumsal yapı, ekonomi, proje ve çalışmalar, ihaleler, uluslararası ilişkiler hakkında bilgiler, ilan ve haberler.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin resmi web sitesi olan tekirdag.bel.tr, vatandaşlara belediyenin hizmetleri, projeleri ve duyuruları hakkında kapsamlı bilgiler sunmaktadır. Site, kullanıcı dostu bir arayüzle çeşitli hizmetlere kolay erişim imkânı sağlar.
Başlıca Özellikler ve Hizmetler:
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, şeffaf ve erişilebilir bir yönetim anlayışıyla vatandaşlarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Daha detaylı bilgi ve hizmetlere erişim için tekirdag.bel.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin resmi web sitesi olan tekirdag.bel.tr, vatandaşlara belediyenin hizmetleri, projeleri ve duyuruları hakkında kapsamlı bilgiler sunmaktadır. Site, kullanıcı dostu bir arayüzle çeşitli hizmetlere kolay erişim imkânı sağlar.
Başlıca Özellikler ve Hizmetler:
- E-İşlemler: Hızlı borç ödeme, su faturası ödeme, istek ve şikayet bildirimleri, kent rehberi ve e-mezarlık gibi dijital hizmetlere erişim imkânı sunulmaktadır.
- Sosyal Hizmetler: Sosyal yardım portalı, sahipsiz hayvan geçici bakımevi ve temel kurslar gibi toplumun farklı kesimlerine yönelik destek programları mevcuttur.
- Kültürel Hizmetler: Kent estetik kurulu kararları ve Tekirdağ Şehir Tiyatrosu gibi kültürel etkinlikler ve projeler hakkında bilgiler sunulmaktadır.
- Afet Yönetimi: Deprem yapı analizi talep başvuru formu, deprem öncü istasyonları ve afet bilgilendirme haritası gibi afet yönetimiyle ilgili önemli bilgiler ve başvuru formları bulunmaktadır.
- İştirakler: Tekirdağ Gıda ve Tarım A.Ş., Tekdaş Tekirdağ Kentsel Dönüşüm A.Ş., Tek Tur Tekirdağ Turizm A.Ş. ve diğer iştirakler hakkında detaylı bilgiler yer almaktadır.
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, şeffaf ve erişilebilir bir yönetim anlayışıyla vatandaşlarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Daha detaylı bilgi ve hizmetlere erişim için tekirdag.bel.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
Son düzenleme: